expect the unexpected, visit @ur own risk!!!

Wednesday, July 14, 2010

Bali: Baliklah Umy, baliklah Aby....


these were our (laith, mehubby & i) facebook massages~ between phone calls & fb chatting throughout our stay in Bali....
not sure whether to laugh or to cry....*sigh*

Laith  06 July at 16:02
hello umy!!!!umy tengah buat ape????
Umy 06 July at 18:36
hello baby, umy kat hard rock cafe tengah dinner. Buat homework dah? Glasses da jumpa? Umy n aby miss u.. Be good ok. Love u. Mwah!! 
Laith  06 July at 21:27  
umy telefon donut please sekarang
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Aby July 6 at 7:06pm
Hey baby! Buat apa tu? Nanti aby & umy balik kita pegi jalan-jalan kat One Utama hari ahad beli games or toys! Ok? I love u!!!! 
Laith  July 6 at 9:28pm
aby balik la cepat 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  July 6 at 9:30pm
cepat la aby reply la!!!!!lepas telefon donut
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  July 6 at 9:40pm
lepas tu telefon donut lepas habis dinner. bila sampai je hotel terus relefon donut atau telefon sekarang jugak!!!!! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  July 6 at 9:58pm
ishh geram la orang suruh telefon aby tak nak!!!!!ishhh     
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  July 7 at 6:47pm
hello aby!!!aby dah cari flight ke belum???donut nak aby telefon sekarang!!!please telefon cepat 
 
Aby July 8 at 9:54am
Hi Donut! Aby baru dapat tukar flight yang cepat balik 3 jam dari yang dulu. Kalau dulu Aby & Umy bertolak pukul 7pm sampai airport pukul 10pm, now dapat bertolak pukul 4pm. So akan sampai airport pukul 7!!!! Nanti malam ni aby & umy call Donut. Kat sini susah nak call dgn internet, sebab tak banyak tempat yang ada.

I love U!!!! :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Laith  07 July at 18:49  
hello umy!!!!bila umy nak balik ni???donut rasa takut!!donut nak jumpa dengan umy!!!!call la donut sekarang donut nak cakap dengan umy jugak please!!!!! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Umy 08 July at 10:17
hello baby, sorry kat sini susah internet, tak semua tempat boleh go online. umy aby tengah cari ticket yg lagi cepat. sa far jumpa yg sampai ke KLIA pukul 7pm instead of pukul 10. tapi tengah cari lagi ni ok. susah nak dapat ticket sebab sini tengah musim cuti sekolah semua dah fully booked. kalu nak tukar jugak ticket dapat yg lagi lambat, that is hari ahad malam atau isnin pagi so lagilah lambat umy aby balik. so try to be good, tak nak buat laku ke semua orng kat rumah ok. please don't forget do ur journal, homework & revision.
love u always sayang....mwah!!! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith 08 July at 21:10
cepat la umy chat dengan donut sekarang please!!!!!!! 
Umy 08 July at 21:12
cepatlah baby chat ngan umy 
Laith  08 July at 21:14
donut nak cakap dengan aby 
Umy 08 July at 21:15
aby ade kat sini sekali dgn umy
Laith 08 July at 21:16
bila umy nak balik :(
Laith 08 July at 21:17
nanti mike marah :( 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Umy 08 July at 21:19
nape mike marah?
berani de marah anak umy ye!
Laith 08 July at 21:20
sebab nanti bila donut nak main game lepas tu mike cakap ishhh!!!
Umy 08 July at 21:37
take turnlah cam biasa.
baby apsal dah tak chat ngan umy dah?
tido ye...i love u...tido bilik bah tok
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith 08 July at 21:18  
belum umy asyik offline je 
Umy 08 July at 21:19
umy tak offline umy ade nih
Laith  08 July at 21:20
ye umy asyik tak ada je bila donut nak chat 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  08 July at 21:22
umy cepat la batery dah nak habis cepatttttttttttt 
Umy July 8 at 9:35pm
kalu hari ni balik umy kene jalan kaki, kalu jalan kaki lagi lambat sampai
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  08 July at 21:24
bye bye esok umy balik la masa donut offline umy hantar msg
Umy 09 July at 09:32
tak sabar nak peluk baby nih....umy balik esok!!!! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laith  08 July at 21:29
umy donut rindu dekat umy sangat donut nak umy balik la please
Umy 09 July at 09:30
umy pun rindu kat baby, esok umy balik yeay!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
& we thought he's old enough to be left behind....;P

No comments:

Post a Comment

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...