expect the unexpected, visit @ur own risk!!!

Friday, July 30, 2010

mmm...whatcha say...

mmm...whatcha say...
baby are u down-down-down-down-down... *ha kan dah campur dua lagu dalam satu dah!*

rasa a lil bit down this few days sebab tengah berperang hawa dingin dengan Laith. *adeh* tak tahu nak buat ape dah dengan budak busuk sorang nih, very bossy, too demanding, sangat self centered, tak nak mengaku kalah & salah. keras kelapa kepala betul. macam " itu batu besar juga ade duduk dalam!.*quote from film seniman bujang lapuk*.
susah betul de nak control marah. dah at wit's end dah ni...macam-macam approach dah buat~capital punishment toksah cakap dah lah. tapi taklah sampai mendera gamaknye, just in the name of nak kasi de mellow down je. nak kasi pecah de punye pride. semuanye unfortunately belum berhasil lagi.*sigh*:(

ingat haritu tinggal de masa kita pergi bali de berubahlah, bolehlah berfikir sikit... kalu ini dua 'orng muda' tak ade, ape nak jadi pada de ke ape ke...hmmm....sekejap je rupanye...bila kita balik je, de tak dapat ape de nak, janji ke mana sedih ke mana...nak dengar cakap de jugak...adeh.;(

started from april harituh,suggested that he starts a journal on his everyday activity plus whenever he gets angry he will write it down. hampehnye kita yang jadi marah nak suruh de tulis the journal tu. the idea is that when he writes everything down he will read it back and start to think it through, start appreciating and start to behave...so far belum berhasil jugak lagi ni...de ingat sekejap, lepas tu bila tak dapat apa yang de nak, de buat laku lagi.:'(

nak kata we manjakan sebab de jelah sensorng nye intan payung tak jugak. rasenye we' ve done our best to balance it out.nak ikut tagline de yang bunyinye macam ni~"what Laith wants, Laith gets" tu pun memang tak lah.



ye, saya sangat down & saya nak pergi balik makan.

No comments:

Post a Comment

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...