expect the unexpected, visit @ur own risk!!!

Tuesday, June 15, 2010

lagi kisah & gambar orng tak ber- dot-dot-dot...

this happened at the Gardens, MidValley City  premiere parking area last week, kete itam tu sukati mak ayah de je park kat handicapped parking area when we arrived.
 kete itam ni tak nampak sign tu sebab kete de tinted abis punye pasallah agaknye...

as we were leaving the mall about 4 hours later... this white car plak dengan cacatnye mengepark kete de kat slot yang sebelah tu plak~
sah2lah ini adalah masalah orang cacat mata...dorng tak nampak sign kat belakang tu kot,  tapi kete putih tu siap reverse parked lagi, maknanye de boleh nampaklah~otak letak kat lutut punye olang!

No comments:

Post a Comment

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...