expect the unexpected, visit @ur own risk!!!

Wednesday, June 2, 2010

masalah orng yg tak ber......

ingatkan orang kat maysia ni dah bertamadun...rope-ropenye...hampeh...buat malu wanmaysia je!!!
sila teka apakah  benda bulat berbungkus putih dalam gambar2 berikut sebelum di enlargekan...?

samdot no 1)
ya kawan2, itulah namenye diapers ataupun lampin pakai buang terpakai yang dicampak buang di merata rata sekelilng swimming pool Serai D Lanjut Beach & Golf Resort, Rompin, Pahang hari sabtu lepas. i saw three different types of diapers di perimeter yg sama pada waktu yg sama ...apalah salahnye kalau mereka2 yang terlibat tu carilah tong sampah walaupun jauh demi menjaga kebersihan alam sekeliling....susah sangt ke? 
agaknye suka ke dorng kalu orng buang diapers merata rata kat sekeliling kawasan rumah dorang???

Pictures taken at Swiiming pool Serai D Lanjut Beach & Golf  Resort on the 29th May 2010. 

samdot no 2)
ni lah namanye cacat akal!!! manalah perginye otak dorng ni seme pun tak tawulah........ *sigh* :(

pictures taken @KFC Semenyih- Sunday 30th May 2010.

malas nak tulis dah...

2 comments:

  1. ye memang sgt cacat akal kan. pampers tu especially. takde otak ke nak buang merata2? kotor la.. nama pun najis kan.. shit mann..

    ReplyDelete
  2. exactly, Shithead namenye tuh!!!

    ReplyDelete

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...